Лурдес къса нервите на Мадона

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Тийнейджърката бяга от училище, за да се среща с гаджето си

 

madona lurdesДъщерята на Мадона – Лурдес, къса нервите на известната си майка. Докато певицата се занимава с благотворителност и продава скъпи картини от личната си колекция, за да подпомогне образованието на момичета в Афганистан и Пакистан, собственото й дете бяга от училище.

Светските издания зад Океана съобщават, че отскоро Лурдес е влюбена в съученика си Тимоти Чаламет, звезда от сериала Homeland. Непокорната тийнейджърка предпочитала да се усамотява в собствения си апартамент в Манхатън с него, вместо да трупа знания в престижния колеж по изкуства в Ню Йорк, който сама си избрала. Това вбесявало Мадона и тя се чудела как да накаже дъщеря си, за да я вкара в правия път. Едва ли обаче това ще стане, тъй като Лурдес вече навърши 16 години и с радост се изнесе от дома на властната си майка. Певицата уж беше преглътнала самостоятелността на детето си и дори му подари апартамент.

Лурдес има собствени доходи от тийнейджърската модна линия Material Girl, която разработи заедно с популярната си майка. Момичето никога не е било от най-послушните и често обича да влиза в конфликт с родителката си. Последната им сериозна караница била тогава, когато малката беше щракната от папараци да пуши. Колкото и да се ядосва Мадона обаче, не бива да забравя, че крушата не пада по-далеч от дървото. Самата тя цял живот не е пример за добро момиче!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар