Прекрасната Холи Бери чака второ бебе

Допреди няколко седмици Холи Бери криеше красивото си тяло под напластявания от панталони с басти, дълги туники и широки рокли

Холи Бери

Наскоро шоколадовата красавица разсея съмненията на папараците, като потвърди, че очаква второ дете и е в третия месец.

Щастливият татко е френският актьор Оливие Мартинес, известен и като бивш на Кайли Миноуг. Именно той помогна на австралийската певица да преодолее трудната битка с рака, която тя води в началото на новия век. Двамата се разделиха през 2007 г.

Бременността на Холи Бери буди интерес не само заради звездния статус на бъдещите родители. Не е за пренебрегване и фактът, че майката през август ще навърши 47 години. Тя вече има едно дете – дъщеричка Нала от бившия си приятел Габриел Обри, която роди, когато беше на 41. Тогава актрисата призна, че е използвала своя замразена яйцеклетка. Вероятно и в този случай е прибегнала до същия метод.

Причината не е каприз да роди чак след като направи кариера. През 1989 г., докато давала телевизионно интервю, 23-годишната Холи Бери изпаднала в кома. Лежала в безсъзнание в спешното отделение в продължение на 2 седмици. Лекарите установили, че страда от диабет, който трябва спешно да се третира с инсулин. „Днес се чувствам по-добре от всякога – споделя Холи Бери. – Храня се здравословно, спортувам, избягвам стреса, доколкото е възможно. Но най-ефективното ми лекарство е любовта на публиката.“

След като последният филм с нейно участие – екшъна „The Call“, тръгна по световните екрани в началото на пролетта, Холи планира да си даде кратка творческа почивка. Така ще може напълно да се отдаде на дъщеричката си и на бъдещото бебе, за което се твърди, че е момченце, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар