Най-бързият и най-лесният начин да привлечете мъжете онлайн

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Още едно напомняне на най-лесният трик в света, за да получите повече внимание от мъжете и  да ви видят като по-привлекателна. Какъв е той?

 

Червеният цвят! Чували сме и преди как този цвят кара мъжете да мислят, че искаме да правим секс с тях, така че не е изненада, че това също е прост и ефективен начин да събере повече внимание в своя онлайн профил за запознанства. Един експеримент, който накарал група мъже да оценят привлекателността на млади жени в снимки, показва че когато в снимката има червено, мъжете последователно оценяват жените за по-привлекателна. И интересът не се ограничава само с оценката на красотата: Те са по-заинтересовани да я поканят на среща и по-склонни да харчат повече по време на срещата.

Така че, трябва да организирате бърза фотосесия в новата си червена рокля или да използвате любителски умения по Photoshop, за да добавите нещо червено на вашия профилна снимка? Е, може би! Друг експеримент, който използва цифров софтуер, за да промени цвета на ризата на жената в дадена снимка показва, че когато ризата е червена, те получили повече съобщения от мъжки ухажори.

Носенето на червено ще гарантира ли срещата с перфектният пич, който ще си падне по вас? Разбира се, че не. Червеното може да грабва вниманието и да кара хората до го свързват със секса и привличането, но любовта е много по-сложна от това. От друга страна, няма нищо лошо с подобряване на шансовете си чрез привличане на малко повече внимание. Само не забравяйте, че количеството не винаги отговаря на качеството.

 

 

Социалните мрежи – променят ли децата ни?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар