9 зимни аксесоара

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Зимните аксесоари може да бъдат модерни и функционални. Въпреки че топлото е приоритет, ние все още искаме нашите зимни аксесоари да изглеждат добре. От леопардови барети до изкуствена, подстригана кожа – има редица начини за украсяване на зимното ви облекло. Изборът на правилните аксесоари за зимата опира до вашия личен стил и предпочитания. Обърнете внимание на няколко фънки аксесоари за зимата по-долу.

1. Леопардова баретата
Тази вълнена плетена барета разполага със сладка леопардова шарка. Предлага се в гама от цветове и лесно може да оживи тоалета ви през зимата. Тази барета би изглеждала страхотно, носена със сиво палто тип „суинг” и високи до коляното кожени ботуши. Въпреки че тази версия е доста скъпа, могат да бъдат намерени по-евтини алтернативи и подобни модели.

2. Раирани кашмирени ръкавици
Що се отнася до зимни аксесоари, ръкавиците са почти необходимост. Дръжте ръцете си винаги топли тази зима в кашмирани, плетени ръкавици. Има ги в коралово и телесно с раирана шарка през тях. Шал в същия стил ще бъде добро продължение.

3. Шапка с козирка
Шапката с козирка е класика. Тази вълнена шапка идва в червеникаво-кафяв цвят и е идеалното допълнение към ежедневния ви зимен вид. Разполага с контрастна панделка и отпуснат ръб. Носете този шапка с плетен пуловер и разкроени дънки за външен вид в крак с тенденциите.

4. Кожени ръкавици
Добавете стил и елегантност към вашия тоалет с тези ръкавици. Лачената кожа е видимо от външната страна, а долната е с естествена кожа. Тези ръкавици също разполагат с дизайнерски елемент и са обшити с коприна. Носете ги с ефирна блуза и разкроени панталони за ретро-вдъхновен тоалет.

5. Казашка шапка
Тази изкуствена казашка шапка е интересна алтернатива на общата представа за шапка. Тя е направена от синтетични материали и се предлага в богат кафяв цвят. Зимни аксесоари като тази казашка шапка придават един специфичен винтидж стил и усещане. Съчетайте с палто тип „суинг”, пола тип „молив” и обувки без пръст за женствен вид.

6. Лента за глава
Вълнените плетива са синоним на зимното облекло. Тази широка лента за глава е доста дебела и изглежда най-добре при носене ниско над ушите. Носете косата си пусната и приплъзнете тази лента за глава за ежедневен и небрежен стил.

7. Шал-палто
Този извън габаритен шал е стилен начин да ви е топло, когато температурата падне. Той разполага с гъсти ресни и идва със сребърна безопасна игла за закрепване. Разработи този тренд стил  и комбинирай този шал с кожен клин и драпирана рокля.

8. Вълнена панделка
Тази мека панделка е идеална за обличане над небрежно облекло. Панделка – хибрид между шал и качулка – е един от повечето безотказни зимни аксесоари. Тази панделка е направена от оребрени вълни и се предлага в кафяв цвят канела. За ежедневен външен вид, съчетайте го със сив пуловер, цветни дънки и ботуши с връзки.

9. Чорапи над коляното
Ако времето позволява, чифт чорапи над коляното е чудесна възможност за есенно-зимното облекло. Тези черни чорапи са фигурални и достатъчно дебели. Носете ги с къси рокли или поли и ги комбинирайте с T-бар обувки.

Има набор от аксесоари за зимата. Независимо дали ги искате просто като украса на облекло или по по-функционални причини, тези зимни аксесоари са сигурен начин да преминете през сезона със стил. Какъв вид зимните аксесоари, ще ползвате вие през тази година?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар