20 прости неща, които да направите след скъсване – 1

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Превъзмогването на г-н Грешен не е лесно, особено ако си смятала, че този човек е всичко, но не и неподходящ за теб. И все пак, нека си го кажем, някои хора могат да бъдат очарователни и да изглеждат перфектно (сами или с други хора), но не и с нас и това е просто живота.

Предполагам, че си тук, защото си готова с тъгата, но и защото, дълбоко вътре в себе си най-накрая разбра, че връзката ви е свършила и трябва да продължиш. Браво! Аз ти се възхищавам.

Ако раздялата беше най-доброто решение за всички участващи, чудесно, но сега е време за теб! Така че ето как да започнеш своето пътуване към по-добро бъдеще, стъпка по стъпка:

1. Промени името на това лице в телефона си с хладен псевдоним или просто с инициали. Когато се чувстваш изкушена да се обадиш (или когато получиш обаждане), това име ще предизвиква голяма емоция и ще ти напомни за някого, когото си познавала, а не за човека който не може да излезе от главата ти. Колкото по-кратко е „новото име“, толкова по-добре. („X“, „той“, „АБ“ „-1“ „НЕ“). Е, схвана идеята.

2. Променете си и тона на звънене. Сложете си някоя оптимистична мелодия, която ви създава добро настроение, когато я чуете. Става дума за изразяване на вашата индивидуалност.

3. Изтрийте или архивирайте отметките на вашия браузър, които сте запазили мислейки за това лице („Нашите ваканционни дестинации“?), папките и файловете, които сте създали за вас двамата. Погледни от хубавата страна, сега имате много повече кибер пространството за вашите интереси – например („Следващата ми почивка“)

4. Преподреди гардероба си приоретизирайки избора с „един поглед“. Повярвайте ми, ще се обличаш по различен начин, в сравнение с времето когато сте били заедно. Ако нямаш нужда от нещо през този сезон, опаковай го и направи място за тези цветове, които наистина харесваш.

5. Преподреди спалнята си, размести нещата наоколо, наслаждавай се, направите снимка на кашата, която правиш; започни да използваш някои нови чаршафи; вземи си нова възглавница. Ако сте в настроение, дори бихте могли да преподредите друга стая в къщата. Време ли е за повече естествена светлина, може би? И разчистване. Някои неща вече няма да са от значение. (Ти знаеш какво имам предвид).

6. Поднови своя плейлист. Постави любимите си песни, щастливи и вдъхновяващи! Ако не разполагаш с музикален плеър, сега е момента да си вземеш! И той да е винаги близо до теб, за да възпре нежелани или нещастни мисли. Музиката е изцеление.

7. Блокирай това лице, временно, от всички неприоритетни комуникации в реално време (чат стаи / Skype / Facebook). Ти не изчезваш, а просто си вземаш почивка, за да имаш свободата да поддържаш връзка с приятелите си, без да се вижда името на бившия ти от списъка с контакти.

8. Започни да използваш папка „ draft “ на вашата електронна поща. Ако се чувстваш изкушена да пишеш, да създадеш ново съобщение, без адресат или заглавие. Пиши, така сякаш ще изпратиш съобщението. Мога да ти гарантирам, че когато си написала всичко, което искаш да кажеш на този човек, вече няма да чувстваш нужда да попълните полето „До“. Вместо това ще осъзнаеш, че си по-добре организирана.

9. С твоята най-добра приятелка може да се позабавлявате като направите списък с причините, защо този човек не е точно за вас. Не забравяй да включваш неща, които никога не си харесвала в него, без значение колко малки са те. Това ще ти създаде страхотно настроение и ще те накара да осъзнаеш, че твоя „идол“ също е човек.

10. Направи си дневник, в който да документираш напредъка си. Пишейки за променените, обстановката и позитивна нагласа ще усетиш как всичко е под контрол. Добър мой приятел намери любовта на 64 години. Всеки влак си има пътници. Освен това, никой не е незаменим. Ние живеем само веднъж.

част 2

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар