Какво крият от нас производителите и търговците?

промоции
Вижте какво още може да научим за тайните трикове на  производители и търговци.

Какво крият от нас производителите и търговците?

Това, което магазините за намалени стоки искат да скрият от вас за ЦЕНИТЕ

Управителите на хипермаркетите за намалени сто­ки непрекъснато ви внушават, че при тях са най-из­годните цени. Това невинаги е вярно. Обикновено те предлагат по-добри оферти в сравнение с редов­ните цени на централните магазини. За много стоки бихте могли да плащате по-малко в сравнение с обявените цени в магазините за намаление.

Ако изчакате да си купите продукти на разпродажба, можете да си намерите домакински стоки на по-ниски цени в централните магазини. Бихте могли да спестите до 50% и пове­че за зърнени закуски, хляб, месо, тоалетна хартия и други подобни, когато са намалени в централни­те магазини, а не в магази­ните за намаление.

Това, което произ­водителите не искат да знаете за ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИТЕ КОЛИЧЕСТВА

Макар на етикета да пише, че е препоръчително да слагате определено количество перилен препарат в пералнята или една равна лъжица кафе в кафеварка­та, не вярвайте на инструкциите напълно. Целта на производителите е да печелят и колкото по-често се връщате в магазина за още продукти, толкова по-доб­ре за тях. Експериментирайте, като използвате по-малко от указания грамаж. Намалете пе­рилния препарат с една четвърт. Използвай­те четката за зъби една седмица пове­че. Сложете половината от необхо­димия препарат за почистване на тоалетната чиния. Ще установите, че можете да спестите от много домакин­ски продукти без голяма разлика в ре­зултата – и всички те ще бъдат в употреба по-дълго време.

 

 

Наистина ли са вредни за здравето газираните напитки?

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар