Най-изгодните сделки на битпазара!?

промоции
Ще се изненадате от сделките и находките, на които може да попаднете на битпазарите.

Най-изгодните сделки на битпазара!?

Частни разпродажби

Макар да не са съвсем типични за нашата действи­телност, все пак някои хора организират подобни прояви в гаражите си. Инфор­мация за тях можете да откриете в мест­ния вестник или от съседи и приятели. Ценни стоки можете да намерите и на битпазарите — понякога дори може да попаднете на антики. Имайте предвид, че по-големите разпродажби привличат търговци и заинтересовани клиенти от повче места, затова се насочете към непрофесионалните сергии, тъй като там са истинските сделки.

Бъдете подготвени

Откриването на изгодни сделки при подобни разпро­дажби зависи от скоростта – трябва да сте по-бързи от другите купувачи – и от вашето набито око, което да различи качествения продукт oт боклука. Снабдете се със следните оръжия, за да можете да реагирате бързо, когато попаднете на изгодна стока:

  • Дребни банкноти и монети Дебит­ните и кредитни карти не вършат работа в света на подобни пазари, Нe бихте искали да изпуснете ценна находка, за­щото са ви свършили парите в брой.
  • Ролетка Завеси, столове, огледала ще ви е нужно да знаете дали тези пред­мети ще паснат в дома ви, преди да ги купите. Определете предварително как­ви размери търсите и измерете вещите, преди да ги платите.
  • Лупа Проверете за вдлъбнатини, стърчащи конци и други несъвършенства, преди да платите.

Пазарете се с най-добрите

Пазаренето на частните разпродажби е част от етикета на събитието. За да ви предложат най-добрата цена, направете следното:

  • Облечете се неглиже Трябва да из­глеждате все едно наистина се нуждаете от отстъпката.
  • Напълнете портмонето си с монети По най-показния начин се разровете в него, за да стане ясно, че разполагате с ограничен бюджет. Дръжте банкнотите си на скришно място.
  • Започнете с ниска цена Ако продавачът не промени офертата си, започне­те леко да се оттегляте. Може и да прие­мат предложението, вместо да изгубят клиент.

Занесете вкъщи

Ако откриете ня­кой специален скрин с чекмеджета в късния следобед на разпродажбата, ко­гато вече cтe похарчили значителна чacт oт парите в брой, дайте дребно ка­паро. Въпреки това нямате гаранция, че търговецът няма да го продаде на друг. Затова използвайте този хитър трик, споделен от един от най-добрите търса­чи на изгодни сделки. Оставете като аванс парите, които имате у себе си, и след това, преди да си тръгнете към къщи за останалата част, вземете едно от чекмеджетата на скрина с вас. Никой друг купувач няма да иска стока с нарушена цялост, така че можете да сте сигурни, че като се върнете, капарираната мебел ще ви чака.

 

 

Добре, че е шегата, че да си кажем истината!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар