Николета: Слагам едни очила и ставам умна!

Никой не разбра защо й е на бившата плеймейтка интелигентно view

Николета Лозанова

Явно според Лозанова умът зависи от аксесоара. Слагаш едни цайси с дебели, рогови рамки и ставаш професор. Де да беше така… Светът щеше да бъде едно по-добро място…

Плеймейтката се разкарва с модерни очила без диоптър. Интересното е, че този модел рамка беше актуален през миналата година, но така или иначе плътната черна рамка е класика, заради зубраческия вид, който придава.

Заедно с очилата, Николета зализа косата си съвсем като една прилежна ученичка. Скромната блужа със семпли мотиви е допълнение към псевдомонашеската визия на сегашната госпожа Божинова.

И докато всичко друго е в тон със строгия тоалет и представата на Николета за модерно или по-скоро за прилежно облекло, раменете й останаха голи, за да напомнят, че все пак тази жена стана известна с разголените си снимки в мъжката библия „Playboy”.

Преди няколко дни Николета стана рекламно лице на енергийна напитка. За снимките тя каза, че била избрана, без самата тя да се е „самопровъзгласила за модна икона“.

Според фенове, от новата фотосесия не става ясно Николета бельо ли рекламира или погребално бюро. Асоциацията е заради сиво-черните тонова на снимките и черно-сивите ангелски крила. Освен това, фотошопът направо е обезобразил лицето на госпожа Божинова и на някои от фотосите тя не прилича на себе си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар