Дрю Баримор пие алкохол от 9-годишна

Актрисата трудно поела по трънливия път на славата

Дрю Баримор

И трудното било не в това да я открие, а по-скоро да я приеме, тъй като я споходила прекалено рано. В Шоуто на Опра красивата актриса казва, че амбициозната й майка била причина тя да започне да се снима още докато е била дете. На 9 години Дрю за първи път опитала алкохол и то под вещото ръководство на собствената си родителка. И ако това било само началото, продължението е още по-страшно. На 11 години звездата не само че пиела редовно, но и се друсала с кокаин и марихуана.

В ефир Дрю Баримор каза, че единствено майка й е причината тя да се запознае с пороците на толкова невръстна възраст. Звездата, която стана известна с ролята си в „Извънземното“ не срещнала нормална родителска подкрепа и обич и затова се поддала на изкушението. Колкото майка й искала тя да стане богата и известна, толкова Дрю копнеела за нормална и истинска майчинска любов. Но вместо това получила единствено самота, обиди и гневни наставления.

Животът на Баримор в момента е спокоен и подреден, но въпреки това взаимоотношенията й с нейната майка все още са в точката на замръзване. Актрисата не я поканила и на сватбата си Уил Копелман, с когото се разбират повече от перфектно именно поради липсата на отровното влияние на майка й.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар