Покажете собствен стил

Вижте как да бъдете в крачка с модните тенденции и в същото време да демонстрирате собствения си стил.

Покажете собствен стил

Облечете нещо старо

Струва си да проверявате бутиците, които редовно разпродават дрехи от минали колек­ции – те зареждат със стока по всяко вре­ме, без значение от модния сезон. Ще си купите уникални тоалети и е абсолютно гарантирано, че никой няма да носи съ­щото на някое парти. Можете да се при­държате към класическия стил, предла­ган в магазините с години, тъй като дори съвременните дизайнери се връщат към изчистените линии в търсене на вдъхно­вение. Много от платовете, използвани през 50-те и 60-те години на XX в., са с особено добро качество. Трябва да вни­мавате с тъкани от 40-те години обаче, защото често са били изработвани от нискокачествени памучни отпадъци.

Купете си класически дънки

Про­изводителите са особено щастливи, ко­гато харчите парите си за скъпите мо­дерни варианти на основни дрехи като дънките например. Модата им ще мине след няколко месеца и ще трябва да ку­пите следващия хит. Вместо това инвес­тирайте в класически модел от тъмно­син деним с 5 джоба. Купете най-добро­то, което можете да си позволите – те­жък плат със стегната плетка, боядисан с естествено индиго. Потърсете панта­лон с червен или кремав кант. Подобна дреха ще издържи с години и колкото повече избелява, толкова по-добре ще изглежда.

Придайте оригиналност на дрехи­те

Не купувайте нови дрехи поне 2 месе­ца. Вместо това извадете от гардероба всичко, което обичате, но изглежда по­остаряло или вече не ви става, и го пре­върнете в нещо друго. Или се доверете на някой с нужните умения да го напра­ви вместо вас.

Обикновени покупки

Придайте на евтините дрешки от универсалния мага­зин малко класа и оригиналност. Купете си комплект автентични копчета от ня­коя антикварна разпродажба и заменете с тях евтините оригинали, с които сте купили дрехата. Добавете стилен колан, забодете интересна брошка и вашата семпла придобивка ще се превърне в уникат.

 

 

Заложете на естествените материи, за да избегнете алергиите

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар