В човешкото тяло: зона на парите са коремът и тазът

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Не случайно богатият човек винаги е изобразяван като дебелак с голям корем

пари тяло

Но големият корем е едновременно и знак, че човекът има много страхове. А страховете не ни позволяват свободно да се разпореждаме с парите. Страхът от загубата на благосъстоянието се проявява в алчността, а тя – в пълнотата.

Мекото, но не голямо, стегнато коремче, свободните движения на таза, изящната походка като на източна танцьорка, свидетелстват, че пред нас е човек, доволен от живота, който умее да се радва и да получава удоволствие от всеки миг, изкушен от всички плътски наслаждения и без комплекси по въпросите за увеличаването на своето богатство.

Затова, ако искате пари, заемете се с източни танци. Още повече че костюмите на източните диви сякаш специално са предназначени за привличане на парите – златните украшения играят на слънцето, препаските и украшенията за глава са обшити с монети.

Любопитното е, че една от зоните на неразумното пестене е печално известната област на задната част на бедрата. При алчните хора, особено жадни за чужди пари, там има големи отлагания на мастна тъкан. А при хората, които лесно се разделят с парите и спокойно ги харчат за другите, в тази част на тялото всичко е наред. Изводът е, че ако сте алчни, ще трябва да харчите за антицелулитни кремове и масажи

И накрая, зоната за увеличаване на богатството са краката. Колкото са по-здрави, толкова по-лесно е човекът да изгради своето благосъстояние. За да задържите богатството си, трябва здраво да стоите на краката си. Защото, ако имате слаби крака, често ще отстъпвате. Ако сте имали случайни, нелепи счупвания, варикозни вени или други заболявания на краката, това показва, че нямате стабилност, а може би се страхувате от нея.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар