Цветя сбъдват желания

Когато цъфтят слънчогледите, отидете в полето и си намислете желание

слънчогледи

Извадете от питата десет семки. Ако сред тях се падне поне една празна; ще трябва да се постараете, за да се изпълни желанието ви. Ако се окажат повече от едно празни семена, значи желанието ви е неизпълнимо. Може да се окаже, че всичките десет семчици са пълни, следователно очаквайте скорошно изпъленние на намисленото.

С помощта на прецъфтяло глухарче също можете да изясните дали ще се сбъдне желанието ви. Във ветровит ден откъснете едно такова глухарче и го вдигнете над главата си, но така, че да виждате накъде ще полетят „парашутчетата“и ще попадне ли едно от тях върху вас.

Ако успеете „да уловите“поне едно, значи това, което сте си намислили, трябва да се сбъдне скоро. Ако всички сухи цветчета прелетят покрай вас, без да ви докоснат, ще трябва да се откажете от желанието си.

Ако в градината ви расте невен, с негова помощ също можете да разберете съдбата на намисленото си желание. Изберете два цвята и намислете на единия, че желанието ще се сбъдне, а на другия -че няма да се сбъдне. Само не забравяйте да ги отбележите по някакъв начин, така че да не ги сбъркате. Внимателно следете през деня кой от цветовете по-рано „ще се затвори“ за през нощта – така ще разберете кое от намисленото ще се сбъдне.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар