Има ли нова любов за Орлин Павлов?

Снимка на Орлин Павлов с неговата поп колежка AV предизвика интересни коментари

Засега новата връзка е само клюка и няма реални потвърждения за това дали Орлин Павлов се е разделил с хубавата Яна. Така или иначе, откакто победи във ВИП-изданието на „Биг Брадър“, симпатичният певец е обект на засилено внимание от страна на нежния пол.

Според информация, публикувана в медиите, певицата, с която позира Орлин имала промоция на новото си парче, а Орлин Павлов не свалял поглед от иначе симпатичната, но малко известна AV.

Преди да стане част от VIP Брадър, се заговори усилено, че Орлин и танцьорката Яна вече не са заедно, но и това, както и приказките за новата му любов, бяха само слухове. Все още не е ясно дали сърцето на певеца е свободно, но е факт, че кандидатки за него не липсват.

Самият Орлин Павлов не е потвърдил или отрекъл нито един от тези слухове. По въпроса за личния си живот певецът винаги е бил много деликатен. И точно това го прави интересен.

Преди ден Орлин Павлов беше избран за най-красивия българин. Певецът, заедно с хубавата синоптичка Никол Станкулова, оглави класацията на на сайта ViewSofia.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар