Ново 20: Уитни била убита!

Според едно ново разследване, наркодилъри били убили певицата Уитни Хюстън

Тази безумна на пръв поглед теория се доказва от видеокамери, които били записали съмнителни субекти. Новината за това съобщи частен следовател от Холивуд.

Частният детектив Пол Хюбъл е на мнение, че е открил доказателство, което предал на ФБР. Според него гласовитата американка е намерила смъртта си, защото не е успяла да изплати свои дългове към доставчиците на дрога.

Според аутопсиятаУитни Хюстънсе е удавила във ваната в хотелската си стая. Това се случи на 11 февруари 2012 година в Бевърли Хилс. Тя изпила наркококтейл от кокаин, марихуана и редица други лекарства.

Сумата, заради която била убита Уитни е доста голяма. Става въпрос за 1,5 милиона долара, които тя трябвало да даде на наркодилърите.

Малко преди да умре певицата е приела доставчик в стаята си, който й носил поредната доза. Свидетели са я чули да казва, че била уморена от този боклук. Детективът казва, че дилърите отдавна са я тормозили да даде парите, които така или иначе им дължала.
Хюбъл не е съгласен със заключението на съдебно-медицинската експертиза, че смъртта на звездата е „инцидент“.

„По тялото на Уитни има класически рани от отбрана, които вероятно са се появили, докато се е борела за живота си“, заяви Хюбъл пред „Нешънъл Инкуайър“. Освен това хотелската стая била буквално изтърбушена.
Според частния детектив полицията нарочно прецакала случая, за да не навреди на репутацията на тузарския хотел.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар