Райна ще прекара Коледата с Константин

промоции

Една от най-прекрасните и естествени певици обича празниците и с нетърпение очаква Новата Година

Райна се е появила на този свят по един много интересен начин. Родителите й искали да имат дете. Дълго опитвали, но майка й така и не можела да забременее. Уж всичко било наред, но бебе нямало.

Тогава родителите й решили да опитат нещо нестандартно, но нормално за онова време. Те отишли при Ванга. Пророчицата им казала, че ще имат дете, но то трябвало да бъде заченато в сибир и да се роди в България. Така и станало. Родителите на Райна заминали на работа в Сибир. Чудото станало, майка й изкарала почти цялата бременност там и няколко дни преди да роди се върнала в България.

Според Райна това е и една от причините да прекарва живота си на колела. Певицата много обича да пътува. Досега е обиколила много от интересните кътчета на света. Това че е популярна и известна и печели добре й дава възможност да си избира все по-интересни дестинации. Тя е била в Тайланд, в Монте Карло, в САЩ, а през януари с приятелки ще посети Куба и Мексико.

Това била причината Райна да чака с нетърпение Новата година, за да може да продължи пътешествията. Иначе Коледата и края на 2012 година тя ще посрещне в компанията на Константин. Единствената причина да са заедно са общите им участия и нищо повече. Макар и разделени с Коцето, тя държи да си останат добри приятели, защото все пак такава е идеята на любовта – хората да се разбират добре дори и да не са заедно.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар