Азис: Сам си правя подаръците!

Азис зарадва почитателите си с ново парче

Песента се казва „Коледа“ и само за броени дни се превърна в хит. Феновете имаха възможност да я чуят за първи път във Фейсбук. Азиз я качи малко преди да се отправи на пътешествие, което накара повечето хора да си помислят, че е изчезнал мистериозно.

Повод за това беше и изключения телефон на певеца, който остана безмълвен поне десетина дни.

Оказа се, че Азис съвсем не е изчезнал, а е решил да си почине качествено малко преди празниците. За да оправдае липсата си, той каза, че най-обичал да е сам на себе си Дядо Коледа и сам да си прави подаръци. По случай Коледа е решил да си направи един 11-дневен круиз. Новината за това певецът публикува на стената на официалния си профил във Фейсбук. Певецът заедно с няколко свои приятели се качили на пътническия плавателен съд от бреговете на Южна Франция.

„Накрая на пътуването преживях кошмар, скъсах се да повръщам” – оплаква се Азис. Морската болест не успяла да развали настроението на компанията.

След като минат празниците Васко ще заснеме най-скандалното си парче „Нещо мръсно”.

До края на месеца той ще заснеме нецензуриран клип към песента, съобщава „България Днес“. За снимките ще му партнират 3 прекрасни, но непоказвани досега красавици – издават от снимачния екип.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар