Коя е новата на Том Круз?

Разведеният актьор не остава дълго без жена до себе си

Сега Том Круз е емоционално обвързан с Дженифър Акърман. Джен е сестра на актрисата Малин Акърман. Тя взе участие във филма „Rock Of Ages”. Явно там е станала чувствената заварка, която дава повод за клюки в Холивуд.

Първите искри между и русокосата Дженъфър прехвърчаха на премиерата на новия му филм „Джак Ричър” в Стокхолм. Присъствали на събитието докладват, че след края на коктейла двамата са си тръгнали заедно.

Явно онова, което се е случило по време на снимките на
„Rock Of Ages” е било достатъчно, за да се задълбочи привличането помежду им.

През цялата вечер двамата са се държали като истински влюбени. Не са се отделили един от друг нито за миг, а Том непрекъснато следял с поглед пърхащата между гостите блондинка. За Коледните празници актьорът ще бъде заедно с дъщеря си Сури, но това едва ли ще попречи на двамата нововлюбени да споделят чувствата си в коледната нощ.

За всички е било ясно какво ще се случи между Дженифър и Том Круз, тъй като тя недвусмислено демонстрирала симпатиите си на всички срещи между двамата. Явно холивудският ас е започнал да излиза от депресията, в която изпадна, след като се раздели с майката на Сури. Засега той не прави планове за нов брак, тъй има натрупан не малко лош опит в това отношение.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар