Кристен Стюарт била света вода ненапита

Поне като такава излезе от скандала, който забърка в края на лятото

Изневярата на Кристен Стюарт настрои милиони фенове и нейни колеги против актрисата с миловидно лице. Имаше разкаяние след това, но по-важно е, че само след няколко месеца главната героиня от вампирската сага „Здрач“ излиза невредима от цялата история, че даже и с дивиденти.

В такъв случай кой е губещ в тази не чак толкова приятна история? Що не е тя, тогава би трябвало да е низвергнатият Робърт Патинсън. Според рехавите изявления, които направи актьорът, предателството на Кристен го е направило по-силен и пресметлив, но не и наранен. Той се отдръпна докато траеше шумотевицата и не позволи на никой да разбере с какви чувства все пак е останал след като беше публично унижен от палавата красавица.

И както може би се досещате, в тази история има трето лице, което явно е обрало всичките негативи от случилото се. Става въпрос за режисьорът Рупърт Сандърс, с когото тя беше заловена да се натиска публично.

От една страна той загуби спокойствието си у дома, тъй като неговата съпруга нямаше как да остане изолирана от цялата патардия. И докато той се мъчи да закърпи брачното си спокойствие, Кристен някак успя да убеди Робърт, че повече няма да прави така и сега двамата се пробват да направят рефреш на връзката си.

Сагата между режисьора и актрисата се случи малко след края на снимките на „Снежанка и ловецът“. Преди дни се чу, че ще има продължение. Прелюбодейката Стюарт ще вземе участие в лентата, но за сметка на това Рупърт ще трябва да си търси някъде другаде работа.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар