Шарън Стоун още е подвластна на първичния си инстинкт

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Шарън Стоун е все така апетитна и секси

Актрисата е на 54 години, но някак е успяла да запази онази чувственост и сексапил, които помним от началото на 90-те. Рецептата за това е проста – и тя, както повечето застряващи жени, си е хванала младо гадже. Затова не е чудно, че въпреки леко хладното време Шарън Стоун се е пуснала по секси къси панталони.

Младежът, който от едно известно време прави компания на Мис Първичен инстинкт е точно два пъти по-млад от нея – на 27 години. Може би актрисата се чувства все така уверена в себе си, тъй като не беше сметнала за нужно да си направи прическа или да си сложи грим. Факт е, че дори и в този натурален вид, Шарън изглежда великолепно.

Двамата влюбени са заедно от 7 месеца. За тях не е проблем да се явяват заедно на публични места, без да вдигат скандали на папараците или да имат някакви претенции за снимките. От тях се вижда, че не е трудно и не им струва никакви усилия да са естествени и непринудени, без значение дали става въпрос за това дали ще са на плажа, на коктейл или просто ще се разхождат по улицата.

Засега няма информация дали Шарън и младото й нямат намерение да скрепят по някакъв официален начин съюза си. Те просто се наслаждават на любовта си такава, каквато е.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар