Изберете датата на сватбата внимателно

За това ще ви помогне хороскопът на вашата сватба

Сватбите се провеждат по различно време, а всеки период принадлежи към определен зодиакален знак

Според астролозите това внася своите нюанси във взаимоотношенията и енергетиката на съюза. Предлагаме ви хороскоп, който да ви помогне да подберете най-хармоничната дата за вашата сватба. И така, вие планирате да се свържете с връзките на брака в периода:

21 март -19 април (Овен)

Проблемно време за регистрация на отношенията. Съюзът е силен, енергийно мощен, но не му достига устойчивост. Много неща в съвместния живот ще се определят от първоначалните импулси; възможни са изневери и от двете страни. В такова партньорство често има конфликти и несъвпадение на гледните точки. Силна страна на връзката е амбициозността и способността за съвместно преодоляване на препятствията.

20 април – 20 май (Телец)

Най-доброто време за официална регистрация, тъй като това е времето на Венера – покровителката на любовта и брака. Майският брак обещава стабилност и устойчивост. В този съюз са важни подаръците, взаимната подкрепа. Голяма роля играят децата, материалното благополучие като цяло, както и интимните отношения.

21 май – 20 юни (Близнаци)

Тази двойка е добре интегрирана в обществото, отстрани изглежда контактна и мобилна. Партньорите спокойно и доброжелателно се възприемат от околните, често са генератори на нови идеи в своята референтна група. Конфликтите не са дълбоки, а примиренията настъпват бързо. Практикуват се често съвместни пътувания, посещения на гости. За здравината на този брак огромно влияние играят близките роднини на партньорите.

21 юни – 22 юли (Рак)

Съюз на емоционално близки души. С нежността, семейните тайни, ласките обикновено всичко е наред. Партньорите са изключително чувствителни един към друг и много интуитивни. Обединява ги идеята за семейството, уютното жилище, желанието да родят и възпитат деца. Добре е такава двойка да има парцел земя, за да построи на него къща по собствени канони и дизайн. Слаба страна в отношенията може да стане ревността, пише вестник „Феномен“

Продължава ТУК

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар