Възстановете енергията си в хармония с природата

Всеки един от нас представлява дадена стихия, но само специалист може да определи това

За по-неточно, но все пак ориентировъчно определение на вашата стихия, вие може да изходите от това през кой сезон сте родени.

Ако сте се родили през пролетта или зимата, може да не ви достига Метал. Белите дрехи и металните украшения ще добавят от енергията му. Освен това е полезно общуването с техника: можете смело да се хващате за електрическата косачка, да седнете зад волана на любимата си кола, а на творческите личности се препоръчва общуване с компютъра. В менюто ви трябва да има ориз, лук, люти сосове, хрян, горчица, едър и дребен дивеч.

Ако рожденият ви ден е през есента, за вас е препоръчително общуване с Дървото. Повече разходки в гората, старайте се да се докосвате до дърветата, да усетите не само прохладната повърхност на кората, но и енергията, която излъчват растенията. В облеклото отдайте предпочитание на зелените оттенъци и цвета каки. И, разбира се, избирайте дървени украшения.

На трапезата не се отказвайте от киселомлечните продукти, зелето, краставиците, тиквичките. Пийте чай с лимон, а докато се разхождате из горите и ливадите, яжте киселец: неговият вкус също принадлежи към стихията на Дървото, пише вестник „Феномен“.

Спазването на принципите на фън-шуй често води до смяна на стила на обличане и обновлението на интериора. Обновлението, развитието е това, което желаем всички и в същото време малко ни е страх. През лятото промените се осъществяват по-леко, тъй като лятото е сезонът на развитието и плодородието. Не прахосвайте това вълшебно време, опитайте да се промените, да погледнете различно на света – енергията ци ще ви намери и подкрепи, като изпълни всяка ваша постъпка със светлина и сила…

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар