Том Круз нямал време за дъщеря си, бил влюбен

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Разводът с Кейти Холмс разреди вижданията на Том Круз с дъщеря му Сури

Малката остана при майка си след раздялата, а баща й се е заел с тежката задача да бори депресията от разбитото си семейство с много работа и нови връзки с нови жени. И всичките до една различни!

Вече са факт поне три афери на дребничкия, но безспорно талантлив актьор. Името му се свързваше с някаква рускиня, която била натрапена от сциентоложката църква. Знайно е, че Том Круз е виден сцентолог и точно това беше и една от причините за раздялата му с иначе кротката Кейти.

След това Том имаше кратка свалка с една известна манекенка и сега клюкари докладват, че са видели непозната жена да кара колата на актьора. По всичко личало, че двамата били много влюбени, тъй като не пропускали случай да демонстрират нежности на публични места.

Всичко това – работата и любовта – ограничавало времето на Том Круз и той не можел да намери нито един свободен миг, за да се види с дъщеря си. И така вече 49 дни, пресмятат светски хроникьори. Актьорът дори не присъствал на първия учебен ден на дъщеря си! Това се наложило, тъй като той имал снимки в Лондон и поддържал контакт с отрочето си единствено чрез skype И телефонни обаждания.

Сури вече посещава интернационално училище, за да може да пътува навсякъде по света заедно с родителите си Том Круз и Кейти Холмс.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар