Брад Пит: Харесва ми да съм домакиня!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Красивият актьор намери чудесен начин да разпуска, докато се грижи за семейството си

От всички техники за релакс Брад Пит най-обичал да чисти къщата и да се грижи за децата, които отглеждат заедно с Анджелина Джоли. И докато върши всичко това той снима два филма и се занимава с всички онези досадни подробности, свързани с актьорската му професия.

Поне още известно време Брад Пит ще се подвизава в Съри, Южна Англия, където снима два филма, „Адвокатът“ и „Z-та световна война“. Докато е там Анджелина ще отсъства и това налага той да поеме част и от нейните задължения. Актрисата, която изигра брилянтно Лара Крофт е на посещение в конфликтните световни райони. Припомняме, че освен актриса и майка, Джоли е посланик в ООН.

Приятел на семейството е споделил пред английския таблоид „Дейли мейл“, че Брад винаги е обичал да се грижи за децата и домакинството. Семейният уют го радвал, а веселата глъч на децата било единственото нещо, което искал да чуе след тежък работен ден, затова той нямал нищо против да пере и да глади дрехите на хлапетата.

48-годишният актьор си призна, че животът му се променил напълно, откакто станал баща на Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и на близнаците Вивиен и Нокс.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар