Единствената любов на Ивана е музиката

Талантливата певица така и не успяла да завърти мъж до себе си заради работата си

 

Прекрасната дъщеря на Ивана била другата причина, поради която тя искала да остане отдадена на двете неща, които са приоритет в живота й. Свободното време, с което разполагала трябвало да бъде отдадено на феновете й и на нейното дете, което единствено заслужавало любовта й.

В предаването “Отчаяните съпруги” по Нова телевизия тя каза, че няма мъж на света, който да понесе постоянните й отсъствия. И тъй като почти всяка вечер пътува нанякъде, Ивана счита за свой роден дом колата си. Автомобилът на звездата бил пълен с всичко необходимо за една средно суетна дама. Чистотата и реда в нейния дом поддържала дъщеря й, а от време на време идвала и една жена, която й помагала в домакинството.

Ивана не обича да готви. Тя предпочита да хапне в ресторант в компанията на дъщеря си, за да могат двете да имат достатъчно време през което да са заедно. Теодора често поръчвала и готова храна, ако се случи така че двете да са си у дома вечер. Най-хубавите мигове на Ивана били именно в моментите, в които двете просто зяпали телевизор или хапвали кротко на красивата тераса.

Ивана е пред прага на ново турне. То ще започне през пролетните месеци на следващата година. Певицата искала всички подробности да са изпипани, а и освен това за нея било по-добре да пее пред феновете си на открито. И докато колежките й предпочитат да правят турнетата си в София, Пловдив, Бургас, тя е решила да започне от сравнително малките градчета, където хората често оставали ощетени. Така първият й концерт ще бъде в Бяла Слатина, следват Видин, Габрово и Русе.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар