Виж Алисия преди да бъде обезобразена от пластичната хирургия

Бившата на Валери Божинов някога беше наистина хубаво момиче

 

Изпълнителката на „Карамел” имаше сладострастно излъчване и без да си напомпа толкова безвкусно тялото. Когато Ася от Вакарел беше натурална, тя наистина имаше запомняща се и различна визия. Сега по нищо не се различава от останалите си колежки, а на моменти дори полага много повече усилия за това да изглежда като врагинята си Николета Лозанова, вместо съживи поувехналата си певческа кариера.

Преди дни в интернет плъзна снимка на Алисия, която е правена преди години и която ни показва певицата такава, каквато беше в началото на кариерата си. Фотосът е дело на неин почитател, който е запазил компромата, като на него дори има подпис на изпълнителката. Ако се вгледате внимателно, ще видите че не само тялото на Алисия е по-различно, но дори и излъчването е по-одухотворено и естествено. Усмивката на певицата е искрена и красива, а очите й греят по начин, който днес не могат…

И ако има нещо, което да прави най-силно впечатление, това е собствения почерк, който сегашното гадже на вратаря Ники Михайлов има. Сега Алисия е просто нечие копие, но не и оригиналът, който беше преди време.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар