Азис без грим е най-обикновен Васил

Азис е социална личност и обича да информира околните за всичко, което се случва с него

Затова не е изненада, че преди няколко дни Костинбродският славей реши да публикува в профила си свои снимки без грим. Знайно е, че Азис обича Фейсбук, най-вече заради контакта с многобройните си фенове. Истината за певеца лъсна такава каквато е – без маска и грим, без пудра, спирала за очи и червило.

Азис зарадва почитателите си, като се изтипоса хем без грим, хем по бельо. Последното не е странно, тъй като Василка, както все още го наричат, няма против да се раздава и затова често снима себе си с дрехи и без дрехи.

Това не са първите снимки на изпълнителя без грим. Но е факт, че това са първите фотоси, в които виждаме краля на попфолка в естествена среда, без кой знае какви подобрители по себе си и около себе си.

Да се появяват без грим е мода, която известните следват сравнително отскоро. Разбира се, че и Азис няма да остане по-назад. Но ако фотосите са горе-долу нормални, то не може да не забележим, че певецът всъщност изглежда малко по-възрастен без изкуствените мигли и други необходими разкрасители.

И тъй като Фейсбук все пак е социална мрежа, доста народ се е изредил да коментира фотосите, но Азис е оставил само положителните коментари. Все пак, макар и само в очите на малцина, той е звезда и не може да живее без хорското обожание.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар