Николета се активизира, избухна с нова фотосесия (СНИМКИ)

промоции

Лятото е в разгара си и бившата плеймейтка Николета Лозанова обещава да го направи още по-горещо

 

Не минава и ден без в интернет пространството да се появи по някоя и друга новина около скандалната брюнетка. Сегашната госпожа Божинова явно е решила да се върне с гръм и трясък там, където до вчера се говореше за разни не чак толкова вървежни моделки. В крайна сметка, такава е професията на Николета. Да си модел не винаги означава, че трябва да позираш с пола до глезените. Поне в случая на Николета не е така, въпреки че ако трябва да сме обективни Лозанова изглежда еднакво добре, както с дрехи, така и без дрехи.

След като последните няколко изяви на Николета бяха свързани с Азис, тя явно е решила, че най-добре ще е ако играе соло. Преди няколко часа в един от профилите на плеймейтката във фейсбук бяха публикувани снимки, на които тя позира полегнала гола на една скала в морето.

Още не е ясно за какво ще е предназначена новата фотосесия, но има подозрения, че с нея Николета ще рекламира парфюма си Light 192, който скоро трябва да излезе на пазара. Факт е, че макар и в типичния стил на Лозанова, снимките действително са хубави. Те са дело на топфотографката Велислава Каймаканова-Ножарова, която е заснела и други култови сесии на брюнетката. За фон на фотосите е послужил гръцкия остров Тасос.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар