Коя е певицата, която има най-много фенове във Фейсбук?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Авторитетното списание Forbes изкара преди няколко дни една доста странна класация

Форбс подреди известните личности според това кой има най-много фенове в социалната мрежа Фейсбук. Под внимание бяха взети феновете, които са лайкнали страниците на ВИП-овете.

Най-много онлайн почитатели има естествено симпатичната, но буна Риана. Това се дължи най-вече на факта, че тя има добрия навик редовно да информира почитателите си какво се случва с нея, както и да публикува интересни снимки, които не могат да се намерят никъде в мрежата. Точно заради това Риана е номер 1 в Топ 10 на звездите с най-много почитатели във виртуалното пространство. Девойката от Барбадос има 59.6 милиона почитатели във Facebook и 23.8 млн – в Twitter.

Следва я Лейди Гага, която има съответно с 53 млн. почитатели във Facebook и 28 млн. в Twitter. Откачалката залива феновете си с интересни видеа, новини около новите песни и албуми, които предстоят да излязат, като не пропуска да ги осветли и около случващото се в личния й живот. Само за сведение – малко след като кацна в София, първото нещо, което Лейдито направи беше да публикува снимки от хотелската стая в София във Facebook. Но това съвсем не е достатъчно. Онези, които са дали по един лайк на страницата могат да научат и какви са диетите на певицата, както и да чуят от нея някои техники и тактики за обличане, гримиране и други тайни подробности на скандалния имидж.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар