Невиждано! Ето кои снимки на Бионсе развълнуваха феновете й

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Фотосите са от личния албум на звездата и до този момент не са били публикувани никъде

Певицата, която напоследък се е отдала на майчинството и се радва на сладкото си бебе, реши че е време да напомни на феновете си, че освен майка тя е и звезда, която е имала своите забележителни моменти в миналото.

Погледнато обективно, Бионсе е певицата, която стои най-стабилно на световната сцена. Тя притежава невероятен баланс между визия, глас и присъствие. Не на последно място, около звездата никога не е имало кой знае какви скандали. Напоследък името й беше спрягано заедно с това на Ким Кардашиян, но последното се случи заради апетитите на риалити звездата към съпругът на Бионсе – рапърът Джей Зи.

И в този случай мургавелката беше повече от лаконична. Тя предупреди ненаситната за внимание Кардашиян да стои далеч от семейството й, за да не й се случи нещо, което едва ли е очаквала. Този скандал беше като буря в чаша вода, тъй като Бионсе успя много дипломатично да се измъкне от помията, с която скандалната Ким искаше да я залее. За да разведри атмосферата, самата Бионесе публикува преди няколко дни във фейсбук страницата си снимки от животът й такъв, какъв то е – без кой знае какъв блясък, но с много усмивки и позитивно настроение.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар