Глория: Аз обичах Румяна!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Глория опроверга разпространеното мнение, че е била една от врагините на покойната Румяна

Глория: Аз обичах Румяна!

Глория: Аз обичах Румяна!

От години в жанра върви зловещата мълва, че русенката направила черна магия на колежката си, понеже й завиждала за невероятната популярност.

Факт е, че в края на 90-те единствено Румяна беше достойна конкуренция на примата на фолка. След като преди 13 годи ни изпълнителката на „Две очи разплакани“ загина в тежка катастрофа, тръгна мълвата, че месец преди трагедията, Глория й направила черна магия. Даже се споменава името на ходжа от сливенските села, при когото било направено проклятието.

Чалга звездата е потресена от слуховете и днес споделя, че двете с Румяна дори били приятелки. „С нея имахме прекрасни колегиални и приятелски отношения. Никога не сме се карали за нищо“, връща се назад Глория и твърди, че още не може да прежали колежката си.

Спомняйки си за Румяна, русенката никога не пропуска да изтъкне нейните професионални и лични качества. „Тя бе прекрасен човек“, казва Глория и подчертава, че именно с безграничната си доброта и лъчезарна усмивка Румяна спечелила сърцата не само на многобройните си фенове, но и на колегите си.

„Много ценях в нея това, че беше различна. Като певица беше неподражаема, имаше свой стил, беше единствена. Тя наистина ще остане легенда в попфолка. И като човек беше различна. Ще я запомня усмихната, лъчезарна. Тя не познаваше грандоманията, беше толкова естествена и земна. За мен остава незабравима“, заяви през сълзи Глория тези дни, когато се навършиха 13 години от трагичната смърт на Румяна и близки, колеги и фенове почетоха паметта й.

Преди време иначе известната като ледената кралица в жанра предостави студиото си и участва дейно в издаването на песен в памет на покойната си колежка. Тогава Марияна, дъщерята на покойната певица, Глория, Преслава, Цвети Янева и Тони Дачева записаха наново един от най-емблематичните хитове на Румяна – „Две очи разплакани“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

1 коментар

  1. Стела says:

    Оооо глупости! Първо здравомислещ човек, като Глория не би си изгубил времето да мрази и да прави такива простотии, още повече на човек, който не е сред нас двадесет и кусур години, да му прави магии и от рода на баба ми Къна не са и изпрани гащите! Ама пълни глупости и щуротии!

Добавете коментар