За е по-лека кавгата с любимия, първо си хапнете и след това се карайте!

Ти лайф за Лекува

Двойките не бива да обсъждат чувствителните въпроси на гладен стомах

кавгата
Ако мислите, че разговорът с партньора ви може да стане напрегнат, оставете го за след вечеря. На трапезата се постарайте да сложите нещо достатъчно сладко, за да сте сигурни, че кръвната захар – и вашата, и на партньора ви, е висока.

Впрочем съгласието на мъжа си ще получите по-лесно, ако лично сте сготвили вкъщи. Изследванията показват, че почти всеки мъж вижда в това уверение за любов и грижа, чувства се специален за партньорката си и става по- сговорчив. Тук роля играе не нивото на кръвната захар, а атавистичните схващания, че мъжът ходи на лов, а жената си седи вкъщи, за да му сготви.
Изводът от изследване на италиански учени пък е, че в никакъв случай не трябва да натрапвате на мъжете диета, колкото и да е полезна за здравето им. Иначе рискувате не само често да се карате, ами може и на- право да се разделите.

При анкета сред 1000 раз­ведени двойки психолозите установили, че в 70% от случаите причина е било и несъгласието между партньорите по въпросите, свързани с всекидневното хранене.

В същото изследване мъжете посочвали даже съвсем конкретно какво ги дразнело. Например много мразели да чуват от съпругите си колко полезни са плодовите и зеленчуковите сокове и колко вредна за здравето и фигурата е бирата. Повечето ненавиждали да ядат мюсли, дори тази гадост да бъде залята с мляко. Отказвали сухари и мечтаели за меко бяло хлебче. Нямали нищо против да ядат зелени салати, но понякога и за предпочитане преди основното ястие, а не вместо него.

Мъжете са така устрое­ни, че обичат вкусната и засищаща храна. А жени­те, загрижени за собстве­ната си фигура, не бива да докарват нещата дотам, че да изгубят тези, заради които се стараят да усъ­вършенстват тази фигура, заключават мъдро ита­лианските психолози.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар