Съседката ни трови с магия!

Ти лайф за Лекува


​​​​​​​Постоянно намирам разни стари предмети, пръснати из двора ми

Имам една съседка, която е олицетворение на злото. Живеем ограда до ограда заедно откакто се помним, вече съм на 54 години и съм родена в тази къща, тя също, но наместо да се разбираме и да си помагаме, не можем да се гледаме.

Какво я кара да ни мрази мен и цялото ми семейство толкова много, наистина не мога да разбера. Още от млада престана да ни поздравява, ако се засечем на улицата само ще изсумти и ще се обърне на другата страна. Не сме й сторили нищо, да ни завижда нещо, не виждам смисъл, живеем добре със съпруга ми и децата, но чак вече някакви богаташи да сме… 

И не стига другото, но от пет години насам започна да ни прави магии. Постоянно намирам пръснати из двора ми разни кълбета прежда с набодени игли на тях. Ходех по няколко врачки и всичките ми казаха, че ни се прави черна магия за болест и смърт. Та не ми стигаше другото, ами сума ти пари трябва да давам да развалям магиите. И тъкмо ги разваля и почнат да се оправят нещата при нас, тя направи нова и хайде пак… Не издържам вече.

Д.К. Севлиево

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар