Формата на пъпа разкрива характера

Ти лайф за Лекува

Погледнете формата на пъпа на човека до вас и ще разберете повече за характера му

1 . Изпъкнал пъп – символизира силен характер

Често сте упорити или настойчиви. Въпреки това давате мнението си едва след като изцяло се запознаете със ситуацията. Обичате да бъдете в центъра на внимание. Любовта и уважението винаги са важни за вас. Колкото и да е странно, нужно е време, преди да си намерите партньор Но се очаква тази връзка да продължи.

2. Голям и дълбок пъп

Хората широк пъп имат голямо сърце. С други думи, щедростта ви няма граници. Не споделяте с близките и приятелите си проблемите си в живота.

Като експерт в областта на управлението на хората, се отнасяте прекрасно с тях. Разумни сте.

3. Малък пъп

Той подчертава тъмната личност на човека. Можете да пазите тайни и да разбирате отрицателните страни на другите хора. Най-вероятно нямате доверие на никого освен на най-близките си. Потайни сте, защото сте преживели много и имате богат опит. Заради това скептицизмът ви е приемлив и оправдан.

4. „Копчето” на пъпа ви е с противоположна форма на предишния

Това означава ниско ниво на енергия. Но това е само физическата страна на живота. Не сте заинтересовани от ръчна работа или действия, но се откроявате в задачи, изискващи интелект. Понякога може да сте мързеливи,но сте умни. Мързелът ви кара да търсите по-подходящи методи да свършите дадена задача. Така че всичко е наред.

5. Овален пъп

Яйцевидният пъп често е свързан с хиперактивност и чувствителност. Нетърпеливи сте. За вас е напълно естествено да откривате новото. Проблемът е,че лесно се разстройвате и обиждате, защото възприемате нещата препалено сериозно.

6. Широк пъп

Хората с такава форма на пъпа са бдителни. Винаги сте готови да се справите с всяка ситуация. Не се доверявате бързо. Но тези, на които вярвате, означават много за вас – енергично ги защитавате и се грижите за тях. В същ внимателно изучавате как хората се отнасят към вас.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар