Знаците на Мага върху дланта

Ти лайф за Лекува

У всекиго от нас са заложени екстрасензорни способности (знаците на Мага). За това свидетелстват особени знаци върху дланите


Всеки от тях разкрива една от страните на особена дарба – ясновидство, талант към окултизъм, лечителство и т.н…

Както всеки дар, и екстрасензорните способности трябва да се развиват. Само тогава те могат да се проявят напълно. Но до 28-годишна възраст трябва да се занимавате под ръководството на наставник или учител. В противен случай можете да си навлечете маса неприятности, като тотален карък или хронични заболявания. В по-зряла възраст можете и напълно самостоятелно да работите над себе си. Определени знаци върху дланта ще ви помогнат по-добре да разберете кое направление да изберете.

1. Кръст върху горната фаланга на показалеца свидетелства за склонност към ясновидство

Но тази дарба най-често се проявява след силен стрес- например сериозно пътнотранспортно произшествие или смърт на близък човек. Притежателите на този знак могат в определени моменти буквално да виждат картини от бъдещи събития. Най-добре е да използвате тази способност, като се занимавате с проповедничество, тъй като „кръстът” е и показател за добри отношения с църквата.

2. Триъгълник на средната фаланга на средния пръст се появява в резултат на занимания с окултни науки.

Този знак говори за висока чувствителност към тънките енергии.

3. Вертикални линии на долните фаланги на пръстите се срещат върху дланите на хора, притежаващи особен магнетизъм и харизма

Например ръководители, които се ползват с голямо уважение. Те са способни да привличат вниманието на околните. Този знак най-често се появява в резултат на многогодишна работа над себе си.Той е свидетелство и за висок професионализъм във всяка сфера на дейност.

4. Минимум три линии на хълма на Меркурий се наричат знак на самарянина

Той се появява още в детството и отразява способността за лечителство. В древността хората с такива линии задължително били изпращани да се обучават при лекар. Обикновено притежателите на знака на самарянина много обичат животните и децата. Ако той присъства на дланта ви, но заниманията ви са далече от медицината, не се разстройвайте. Никога не е късно да се заемете с енергийни техники -например рейки, мануална терапия и др.

5. Остров на пояса на Венера се среща при хората, предразположени към ясновидство и със силна интуиция

Но тези способности в обичайно състояние могат и да не се проявят. Най-често човек започва да предвижда бъдещето, изпадайки в транс – например при силно емоционално преживяване.

6. Пръстенът на белия маг (пръстенът на Юпитер) е знак на майстора

Той говори за вродена способност да се помага на другите чрез слово, мисъл и действие. „Пръстенът” често се среща върху дланите на психолози, духовни наставници, йоги. Това са хора, достигнали дълбока самореализация. Често носителите на „пръстена на белия маг”
имат и дарба за телепатия, ясновидство и т.н.

7. Пръстен на черния маг

Притежателите на този знак са наричани още хора с „лошо око”. Най-добре е да не се оказвате на пътя им и да не влизате в конфликти с тях. Те имат голям потенциал от негативна сила, но често не умеят да го използват. Ако сте открили такъв знак у себе си, помнете, че трябва особено внимателно да следите мислите, думите и действията си, защото всяко послание навън рано или късно се връща обратно.

8. Изолиран кръст в центъра на дланта се нарича Кръст на свети Андреас

Той свидетелства за това, че емоциите и разумът на човека (дясното и лявото полукълбо на мозъка) са в пълна хармония. Такива хора се отличавате абсолютно спокойствие. Те почти винаги се намират в медитативно състояние. И което е особено ценно, свойствено им е във всяка ситуация да вземат вярното решение.

9. Квадрат върху хълма на Юпитер, или квадрат на учителя свидетелства за вродени ораторски таланти

Такива хора умеят прекрасно да подават информацията. Те се отличават със силна дарба за убеждаване. А ако в квадрата се вижда и кръст, той може да се тълкува като знак за защита, за присъствието на ангел пазител в живота.

10. Линия на Изис.

Притежателите на дъгообразна линия от хълма на Меркурий към хълма на Луната често сънуват пророчески сънища, които винаги предричат бъдещето. А ако на линията присъства островче, това означава, че човекът е способен да чете чужди мисли.

11. Двойна линия на живота.

В екстрасензориката тя се нарича линия на ангела пазител. Такива хора притежават значителна енергия, в живота им върви много повече, отколкото на останалите.

12. Радиална примка на който и да е от пръстите.

Често е наричана знак на „скенера”. Носителите на този белег могат да улавят емоционалното състояние на околните и да го възприемат. Те често се намират „на чужда вълна” и нерядко попадат в несвойствени ситуации. Лесно можете да ги убедите в какво-то пожелаете и да се възползвате от това. Затова, ако сте открили радиална примка на ръката си, старайте се в общуването си с други хора да проследявате своите мисли и да ги разграничавате от чуждите, натрапените.

13. Кръг в долната част на хълма на Луната.

Знакът изобразява способности За ясновидство. Притежателите му могат да чуват гласове и да наблюдават „картинки” на екрана на вътрешния си поглед. Често такива видения се превръщат и в реални събития.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар