Числото на душата – кое е вашето?

промоции

За да откриете числото на душата, срещу датата си на раждане намерете Числото на душата в таблицата и прочетете описанието му


За определяне на Числото на душата е необходимо да се използва само числото на календарния ден на вашето раждане. В случай, че е двуцифрено, трябва да го сведете до едноцифрено чрез събиране.

Например 29 = 2+9 = 11 = 1+1=2, т.е. Числото на душата на човека, роден на 29, е 2.

Колкото по-голямо е Числото на душата, толкова по-силни са вибрациите му. То показва скрития вътрешен талант на своя притежател. Познаването на значението му помага на човека в избора на бъдеща професия, както и при вземането на други, не по-малко важни решения.

РАЗШИФРОВКА НА ЗНАЧЕНИЕТО

Число на душата 1

Единицата е импул-сивно число, насочено към постигане на високи цели. Индивидуализмът и егоизмът са движещите ви сили, те ви дават импулс за действие. Поставяйки си цел, хората с Число на душата 1 не променят курса и се движат напред. Не понасяте ограниченията, поради което с всички проблеми се справяте още с появяването им. Безстрашни лидери,настойчиви и решителни.

Число на душата 2

Символ на спокоен човек в поведението и в действията, мек, тактичен, с умение да намира компромис, способен да се контролира. Вие сте човек, у когото са в противоборство две равносилни начала, действащи в противоположни посоки. Това обаче води до равновесие и спокойствие. Лесно се подчинявате, пасивни сте. За вас е по-близка ролята на съветник, отколкото на изпълнител.

Число на душата 3

Това число е символ на човека универсум. У вас са събрани мъжка воля и женска любов. „Тройката” означава пълна противоположност на двете части на вътрешното ви аз. Числото 3 символизира триъгълника на живота между миналото, настоящето и бъдещето – раждане, живот и смърт. Човек с Число на душата 3 е лекомислен, несериозен, обикновено живее за момента, без да обръща внимание на суетата наоколо. Тези хора не са способни да се справят със самите себе си, да разкрият собствените си способности. Главната им житейска ценност е издигането в обществото, осъществяването на контрол и власт над другите, макар че и самите те превъзходно се справят със заповедите.

Число на душата 4

Символизира четирите стихии, четирите годишни времена и четирите периода в живота. Хората с Число на душата 4 са трудолюбиви, уравновесени и разсъдливи. Всичко което искат, постигат сами. При обсъждания заемат противоположна позиция и рядко дават воля на емоциите си. Възприемат „на нож” правилата и инструкциите, привличат ги реформите. „Четворката“ означава успех в техническите области.

Число на душата 5

То е символ на човек, който не седи на едно място, стреми се към самоусъвършенстване, търсене и придобиване на опит. Вие сте натура, преизпълнена с ентусиазъм, нуждаеща се от приключения и риск. Решението да действате, идва спонтанно и внезапно. В живота ви ръководят позитивната настройка, находчивостта, остроумието и жизнерадостта. Устремени сте само напред и мислите единствено за положителния изход от всичко, с което се захванете. Обикновено хората с Число на душата 5 са нервни, авантюристични и много активни.

Число на душата 6

Това е числото на творческите личности, символ на семейството и съединението на мъжа и жената за създаването на нов живот. Числото шест е символ още и на връзката между Бога и човека. Хората с число 6 са надеждни, честни и способни да получат уважение и подобряване не само на собствените условия на живот, но и на околните. Търпеливи са й притежават природен вътрешен магнетизъм. Но в осъществяването на плановете си са твърди и настойчиви. Много са романтични и обичат изкуството. Не понасят ревността и всякакви раздори. Лесно намират общ език с абсолютно всички. Имат способността да печелят приятели, и повишено чувство за дълг. Домошари са, щастливи са в семеен кръг.

Число на душата 7

Отнася се към Свещените числа, символ на тайни и знания. Отдавна се смята, че 7 подразбира основата на самата еволюция. Именно на седем духа е дадена от Бога властта над стихиите, от които впоследствие са сътворени всички животни и растения. Това число обозначава седемте дни на седмицата, седемте цвята на дъгата, седемте ноти в гамата и т.н. Човекът с Число на душата 7 е творческа личност, макар и с известни странности. Добре развита интуиция, способност за анализиране, богата фантазия и ярко въображение са характерните му черти. Обикновено тези хора стават художници, поети или други дейци на изкуството.

Число на душата 8

Това е числото на материалния успех, на стабилните хора,способни да довеждат всичко до съвършенство. От една страна, това е числото на тоталния преврат или революцията, а от друга – на религиозната привързаност, философските размисли и необратимата перспектива, обхващаща всички действай. Хората с Число на душата 8 се различават от останалите. Те крият чувствата си, за което често са осъждани. В душата си са самотни и рядко намират разбиране сред хората, а след смъртта им често са превъзнасяни.

В професионалната сфера вашето Число на душата означава успех в бизнеса, безстрашие във всички сфери на живота, в частност в търговията и индустрията. Имате талант да управлявате колектив и изключителни административни способности.

Число на душата 9

Универсално число, има характерните черти на всички прости числа. Символ на успеха и съвършенството. Числото на душата 9 е посвеща-ване на човека във всички етапи от живота му, както и разкриване на всички тайнства на живота, смъртта и прераждането. Разкрива ви като високоинтелектуална личност, притежаваща голяма физическа сила във всичките й форми, способна към развитие и демонстриране на огромен потенциал. Вашият успех е заложен в творческите и артистичните ви данни. Притежавате магнетични способности. Главният ви проблем е, че често не осъзнавате своите способности. Много сте импулсивни и избухливи, което е най-голямата заплаха за вас.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар