Само за седмица: Ритуал за изпълняване на желание

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

За реализиране на мечтата имате нужда само от лист хартия, дълга тънка свещ и силно желание да осъществите замисленото

Ритуалът трябва да се извърши на млада Луна. Вземете нова бяла свещ Напишете желанието си. След това разделете на око свещта на седем равни части и ги отбележете – трябва да се получат точно седем ивици. Запалете свещта, а листа хартия поставете под нея.

Концентрирайте се върху своето желание и внимателно гледайте пламъка. Щом той достигне до първата ответна, изгасете и оставете свещта на перваза на прозореца.

На следващия ден направете същото. Когато свещта догори до последната отметка (на седмия ден), изгорете в пламъка листа, на който сте написали желанието си, а пепелта разпилейте на вятъра през прозореца.

Желанието ще се изпълни бързо, ако спазвате някои условия при този ритуал.

Докато гледате огъня, мислете единствено за своето желание. При това е добре да изпитвате не притеснение, а искрена радост. Мислете не с какви средства ще го постигнете, а за крайната цел. Не се страхувайте да си пожелавате неща, които според вас са трудно осъществими. Не е важно как ще се реализира мечтата, а да се реализира.

Не разказвайте на никого за своето желание то остане ваша тайна. Старайте се да не мислите в течение на седем дни за желанието си. Спомняйте си за него само по време на ритуала. За изпълнението му ще ви помогне вярата, че то непременно ще се сбъдне. Вярвайте в себе имайте доверие в силите си. Ако вие не вярвате, как Вселената ще ви чуе за което молите? Нали ще сте неуверени, че мечтата ви може да се осъществи.

Този ритуал ще ви помогне да изпълните желанието си в кратни срокове. Вярвайте в себе си – тогава всичко е възможно и ще се подреди по най-добрия начин, и това, за което мечтаете, ще стане реалност.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар