Наследничката на Ванга дава мрачни прогнози за бъдещето на света

Френската девойка Каеде Убер общува с отвъдни сили и може да предвижда бъдещето

 

Тя е наречена още преди години единствената наследничка на великата Ванга.

В езотеричните кръгове се смята, че душата на Ванга се е вселила в тялото на момичето, което ще има способността да вижда предстоящите събития така, както го е правела и знаменитата българска ясновидка. Каеде Убер прави зловещо предсказание: „Болестите и войните не знаят граници”, заявява Каеде. Според нея беда във вид на страшна болест, за която няма лечение, ще започне да се стеле от Хонконг, след което югоизточният грип може да обяви война на целия свят. За да не се допусне разпространение на вируса, в началото на 2017 г. не се препоръчва да се посещават страните, обхванати от заболяването.

Сред множеството прогнози на младата ясновидка, контактуваща с отвъдното, главното са катастрофалните събития, очакващи САЩ. Според Убер там до края на тази година ще бъде извършен ужасяващ терористичен акт с многобройни жертви. „Ще убиват хора. Ще има много кръв. Мнозина ще загинат. Арабите ще донесат смърт”, предрича девойката.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар