Избавете се от херпеса

Можете да се избавите бързо от херпеса с помощта на ментово масло

херпеса

Можете да се избавите бързо от херпеса с помощта на ментово масло

Със сигурност всеки един от вас се е сблъсквал отблизо с херпеса, особено в есенните дни, когато започнат да ни нападат различни вируси.

Ще ви разкрием как можете да се избавите от херпеса, който е изключително неприятен, както и от болките, които причинява.

Обикновено херпеса се причинява от вирус. Това, което може би не знаете е, че съществуват различни видове херпеси, които се появяват на различни части по тялото.

Можете да се избавите бързо от херпеса с помощта на ментово масло. Задължително обаче лечението трябва да бъде предшествано от консултация с лекар, тъй като „лекарството” може да бъде опасно.
В никакъв случай не поглъщайте ментовото масло и нанасяйте по малко.

За да се избавите от херпеса, можете да използвате и билки. Най-подходящи за тази цел са глухарчето, копривата, пелина, маточината, живовляка и невенът.
Можете да облекчите болката и с помощта на лавандулово масло.

Друг ефикасен лек при наличието на херпеса, е кубчето лед. За да има полза от него обаче, трябва да го приложите още в самото начало, щом забележите, че започва да се появява огнище.

Ако слагате по кубче лед върху херпеса на всеки час не само ще облекчите болката, а и ще предотвратите разпространението му, пише zajenata.bg.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар