В минал живот Силвестър Сталоун е бил маймуна

Реинкарнацията отдавна интересува Холивуд и Холивуд се интересува от нея

силвестър
Ето колко интересни минали животи са имали трима холивудски асове.

Глен Форд, починал през август 2006 година, специално посещавал сеанси по хипноза, за да си изясни какъв точно е бил в своите минали въплъщения. Оказало се, че той е живял най-малко пет пъти на тази земя: като френски военен, като скромен учител по музика, както е бил и свещеник, проповядващ християнството на жителите на Африка и в резултат бил изяден от лъв.

Както пише Дейвид С. Клер в изследването си „Духовният свят на Калифорния”, по време на сеанса по регресивна терапия, известен като „завръщане в минал живот”, когато пациентите си спомнят своето минало, за да се справят с проблемите си в настоящото си съществуване, Глен Форд първо се оказал в шотландското градче Елджин, а след това на полесражение във Франция. Намирайки се под хипноза, актьорът си припомнил френското си въплъщение и говорел на развален френски, макар че в сегашния си живот не бил запознат с него. Нещо повече, когато лингвисти от Университета в Калифорния се запознали с аудиозаписи на сеансите му по регресивна терапия, те открили, че Форд говорел на парижкия диалект от XVII век!

Майкъл Ландън пък приживе често говорел насън. В това не би имало нищо странно, ако не бил фактът, че понякога актьорът говорел на чист немски език. При това той никога не го бил изучавал!

Екстрасенси информирали Силвестьр Сталоун, че в един от миналите си животи той е бил френски благородник, екзекутиран на гилотината по време на френската революция. В други въплъщения е бил боксьор, починал на ринга, североамерикански индианец, загинал в бой с англичаните, и… маймуна, обитаваща джунглите на Гватемала!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар