Доказано: Свекървата вреди на здравето на снахата

Авторите на проучването подчертават, че условията на живот и семейната среда са сред важните фактори за здравето на човека

свекървата

Авторите на проучването подчертават, че условията на живот и семейната среда са сред важните фактори за здравето на човека


Проучване на японски екип специалисти доказа, че съжителството със свекървата е изключително вредно за здравето на снахата.

Резултатите сочат, че ако снахата живее под един покрив със свекървата, е три пъти по-застрашена от появата на сърдечносъдово заболяване.
Учените са на мнение, че съжителството между свекървата, снахата и партньора води до сериозни увреждания на сърдечния мускул. Рискът от поява на хипертония (високо кръвно налягане) и диабет, нараства многократно.

За целта на проучването експертите са наблюдавали в продължение на повече от 14 години ефектите от условията на живот на близо 91 хиляди двойки на средна възраст.
Те установили, че стресът, причинен от съжителството на хора от различно поколение под един покрив води до повишаване на чувствителността на представителките на нежния пол.
Това пък от своя страна причинява различни болести на сърцето като увеличава риска многократно.

Авторите на проучването подчертават, че условията на живот и семейната среда са сред важните фактори за здравето на човека.
Ако в дадено жилище има проблеми, то те несъмнено ще рефлектират върху здравословното ви състояние, подчертават специалистите.

От всичко казано дотук се стига до извода, че е най-добре различните поколения да живеят отделно.
По този начин няма да създавате излишни напрежение и стрес в дома си и всеки ще може да релаксира както му харесва, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар