Майки пропищяха: Децата ни пръскат пари за покемони!

Майки пропищяха из родните форуми, че покемоните сериозно им бъркат в джоба.

Зарибените по играта деца пилеят все по-големи суми за различни покупки в приложението.

Макар Pokemon Go да е безплатна, в нея има опция играчите да си купуват какви ли не предмети и способности. В по-горните нива става почти невъзможно да се играе, без да се купят въпросните продукти.

покемони

Деца ловят покемони

Pokemon Go беше пусната в началото на юли и до този момент хлапетата вече са стигнали до последните нива, оплакват се майки в нета.

Децата постоянно искали още и още пари, за да си купуват допълнителни топки, ранички, инкубатори за яйца, уреди за привличане на покемони и какво ли още не, за да могат да продължат да събират и да развиват своите покемони.

Солено

Най-евтиният пакет от покекойнс (валутата в Pokemon Go) струва $0,99. Срещу скромната сума феновете получават 100 монети в играта, с които могат да си купят стоки. Повечето от продуктите обаче имат краткотраен ефект или постоянно трябва да се набавят нови.

Следващият пакет струва 4,99 долара и е равен на 550 покекойна. 1200 монетки излизат 9,99 долара и са най-купуваният пакет, пише „Телеграф“.

За $19,99 получавате 2500 покекойна и 5200 за 39.99 долара.

Най-скъпият пакет, пуснат в играта, е на стойност 99.99 долара и за тези пари играчът получава 14 500 покекойна.

Най-простата сметка показва, че за 100 покекойна се купуват едва 20 топки. 100 излизат 460 покекойна.

Инкубаторът за яйца, който позволява да се мътят множество едновременно, струва 150 покекойна и може да се ползва 3 пъти.

В световен мащаб манията по покупките в приложението също достигна своя пик. В последните седмици са наливани по 3 милиона долара всеки ден в Pokemon Go именно от купуването на покемонска валута.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар