Проблемът ми е сериозен – дебела съм

6
На 22 никога не съм била с мъж

Здравейте, казвам се Елена и съм от София, по разбираеми причини няма за ви кажа цялото си име. Аз съм на 22 години и имам следния проблем – дебела съм. Не съм закръглена, не съм и просто пълна, ами направо съм си дебела. И така съм била цял живот. Този, който не е имал проблем като моя, не знае какво мъчение е това. През какви обиди и унижения преминаваш всеки ден. Като се започне още от детството, защото знаете, че децата са много жестоки. Не искам да си спомня какво съм изтърпявала в училище. И ако си мислите, че нещата стават по-добре, когато пораснеш и си вече сред възрастни хора, много се лъжете. Само дето гаврите стават по-префинени, което прави обидата по-голяма.

Правела съм какво ли не да отслабна. Какви ли не диети съм пробвала, случвало се е в отчаянието ми да не се храня цяла седмица – и никакъв ефект. Просто не става и това е. Проблемът е също така, че съм вече прехвърлила двадесетте, а още не съм била с мъж. Естествено не го признавам пред малкото, които считам за приятелки, защото не съм сигурна, че няма да започнат да ме разнасят и да стана отново за смях… Сега съм се пристрастила във флиртуването по интернет, защото онлайн мога да бъда всякаква. И тук съм много популярна, чатя едновременно със седем мъже, и те до един искат да се видим. Но мисълта за среща на живо ме ужасява. Какво ще ме посъветвате да направя?

Елена С., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

2 коментара

  1. Бисерка says:

    Здравейте,не трябва да се притеснявате от външния си вид.Който Ви харесва истински,ще Ви приеме такава,каква то сте.Не трябва да се преценява човека по външния вид,а трябва по вътрешността му.Ако искате мога да ви помогна с отслабването.Дистрибутур съм на продукти от Алое.Много хора са ги изпробвали и имат ефект.Ако имате интерес ми пишете на пощата,за да Ви обясно по-подробно за тях какво представляват как се приемат и така нататък.Пощата ми е biseto.92@abv.bg.приятна вечер.

  2. Моника says:

    Момиче много искам да се свържа с теб да ти кажа някои неща.. ако прочетеш този коментар моля добави ме във фейсбук Моника Златева

Добавете коментар