Може ли лятната авантюра да се превърне в любов?

Ваканция, свобода, море – какви по-добри предпоставки, за да се влюбиш?

fbimg
Тийнейджърите често преживяват летни любови, които обаче оставят солен вкус, когато се завърнат у дома. За да не се случва и на теб, бъди нащрек.

1. Плановете ви съвпадат ли? Няма проблем, щом и двамата искате кратък и необвързващ флирт. Но ако ти копнееш за трайна връзка, а той изглежда несериозен, не си прави илюзии. Постарай се да играеш по неговите правила в краткия период, през който сте заедно.

2. Как изглежда в действителност? Край плажа хората си приличат, което обаче не важи за града. Помоли новото си гадже да ти покаже снимки от всекидневието си, за да се убедиш, че не си попаднала на агресивен ултрас или на
бъдеща фолкпевица, ако си момче.

3. Наистина ли е сам? Колкото и звезди да ти сваля от небето летният ти избраник, никога не може да си сигурна, че не те лъже. Ами ако вече си има гадже? Провери как стоят нещата, като разучиш по-подробно живота му.

4. Виждала ли си приятелите му? Когато сте се запознали, е бил сам. Но след броени дни към него ще се присъедини банда от шумни типове, които не би могла да понесеш и минута. Проучи компанията му, преди да си дадеш сърцето.

5. Как смята да продължите? Ако все ти отговаря „Има време, ще го измислим“, значи не планира каквото и да било, пише „Всичко за семейството“. Обещае ли обаче, че редовно ще ти звъни по телефона, ще ти пише по социалните мрежи и ще ти идва на гости, може и да е сериозен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар