Елтън Джон иска да се забрани интернет, за да може хората да общуват истински помежду си

Някои звезди използват компютъра само като допълнение към домашния интериор

eltyn-dzhon
Технофобията им даже се пренася върху смартфоните и останалите джаджи, без които повечето хора не си представят живота.

Кристофър Уокън твърди, че влизането в интернет е „мазохистично занимание“. Никога не го прави дори от любопитство да прочете какво се пише по негов адрес. Екипите на филмовите продукции така се изнервят от нежеланието му да използва мобилен телефон, че в договорите го принуждават да го прави, докато траят снимките. След това Уокън захвърля апарата и си сменя номера.

Преди време сър Елтън Джон заяви, че интернет трябва да бъде спрян поне за 5
години, за да се научат хората отново да общуват помежду си. И днес е на същото мнение: „Само ще спечелим, ако излезем по улиците, за да протестираме, вместо да си разменяме електронни съобщения“.
Уинона Райдър е доста по-млада от тях, но отношението й към мрежата е също толкова отрицателно. Тя няма компютър. Преглежда си имейла от смартфона и твърди, че никога не е виждала блог или влог.

Еминем може да е идол за тийнейджърите, но не използва компютър. Обяснението му: „Знам, че от деня, в който свикна да влизам в интернет, ще започна да търся какво се пише за мен, докато не се побъркам“. Все пак си е направил акаунт в туитър, но за 7-те години, откакто го има, не е писал почти нищо в него.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар