Кои са най-лошите шофьори сред знаменитостите?

Едва ли има световна знаменитост, която да не може да си позволи шофьор

линдзи
Въпреки това повечето предпочитат сами да карат колите си, без да се съобразяват с факта, че понякога никак не се справят.

Линдзи Лоън е най-бързата и яростна. Откакто пристига в Холивуд през 2004 г., актрисата не спира да трупа актове и глоби. Нерядко е хващана зад волана неадекватна след употреба та на упойващи вещества. Когато е в ясно съзнание, се опитва да избяга с мръсна газ от папараците. През 2011 -а причинява катастрофа и напуска местопроизшествието. Година по-късно поваля на пътя 18-годишен колоездач. Шофьорската й книжка е отнета и се налага повторно да се яви на изпит. След като го взима, се зарича никога повече да не причинява беди на пътя.

Никол Ричи почти не й отстъпва. Бронята на колата й почти винаги е огъната заради катастрофи. Няколко пъти е хващана да кара в насрещното.

Приятелката й Парис Хилтън прекарва 23 дни в затвора през 2006 г., след като е причинила катастрофа. През 2007-а пак я хващат да кара без книжка, при това – с превишена скорост.

Книжката на Бритни Спиърс е отнета, след като е спипана да кара с бебе в скута. Тя си шофира и без документ. С превишена скорост прави катастрофа и бяга от местопроизшествието.

Ли Ан Раймс също се опитва да се измъкне от инцидент, за който е виновна, и я арестуват. Тя дава обяснение за не адекватното си поведение – сърцето й било разбито, защото току-що се разделила с приятеля си.

Други не искат книжки – знаят, че не стават за шофьори.

За разлика от безотговорните знаменитости, някои си знаят, че не стават за шофьори и предпочитат изобщо да нямат книжки. Кейт Бекинсейл разчита на дъщеря си, за да я вози. Барабанистът на „Ролинг Стоунс“ Чарли Уотс е обиколил света с частни самолети, язди коне, но никога не му е хрумвало да подкара кола. Макар че е фен на „Формула 1″, и Роби Уилямс няма документ за правоуправление. Същото се отнася до комика Ръсел Бранд и рокаджията Ноел Галахър, пише „Всичко за семейството“. Барбра Стрейзънд има шофьорска книжка и дори е карала през 80-те, но отдавна се е отказала от това досадно и опасно занимание.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар