Мода 2016 в цветовете на косите

Ти лайф за Лекува

Цветовата гама е доста широка и има за всекиго по нещо, затова Ако искате да сте в крак с тазгодишната мода по отношение на цвета на косата ви, прочетете следващите редове и ще разберете какво препоръчват водещите коафьори.

мода

Цветовата гама е доста широка и има за всекиго по нещо

Водещи коафьори разкриват, че през тази година на мода ще са цветове като огнено червено и платинено русо, лилаво, карамелено, синьо, топло кафяво, бяло, червено, тъмен мед, сиво или бургунди.


Разбира се всяка от вас е свободна да избере своя цвят, съобразен с формата на лицето и прическата.
Често пъти в опита си да са в крак с текущата мода дамите не обръщат внимание на дребни детайли, които вместо да ги подмладят и разкрасят ги загрозяват и застаряват.

Колкото и модерен да е даден цвят, мили дами, трябва да запомните, че това не означава, че непременно трябва да боядисате косата си точно в този оттенък. На вашата приятелка може да й стои перфектно, а вие да изглеждате смешно или обратно.

Най-добре е преди да пристъпите към каквато и да било промяна свързана с прическата да се обърнете към специалист за съвет. Те най-добре ще ви насочат каква прическа от новата мода, както и какъв нюанс от модерните цветове, биха ви подхождали най-добре.

Така например цвят бургунди би стоял отлично на дамите, които са брюнетки. И все пак не прибягвайте до принципа проба-грешка, за да не останете разочаровани, пише zajenata.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар