Отмъщението е ястие, което се сервира студено

Ти лайф за Лекува

Дълго време бях сама и когато се за­познах с Краси, си мислех, че връзката ни може да прерасне в нещо по-сериоз­но. В общи линии го търсех само аз и се срещахме по моя инициатива, но той ви­наги откликваше.

отмъщение

От розовите мъгли, в които плувах, ся­каш не виждах, че Краси ме използваше само за секс, а и искаше от мен да правя неща, които много-много не ми допада­ха. Аз обаче ги преглъщах, само и само да съм с него. Накара ме дори да си купя перверзно бельо и много държеше да ме снима с него – и с това се съгласих. А най-тъпото е, че продължих да вярвам, че от тази авантюра би могло да излезе една истинска любовна история.

Доста по-късно разбрах, че няма как да се случи, защото той ясно ми го показа. Призна ми, че е пуснал снимките ми в ин­тернет, и заяви, че всичко между нас е само секс. Тогава се озлобих и сложих край на всичко.

Един ден реших да му го върна подоба­ващо. Обмислих добре какво да напра­вя, защото отмъщението е ястие, което се сервира студено. Регистрирах се в един от сайтовете за запознанства, но вместо своя номер, давах на мъжете, ко­ито ми пишат, номера на Краси. Подпалиха му телефона да търсят Михаела, а аз се забавлявах, както никога досега.

Това беше моето отмъщение и съм до­волна, въпреки че беше голяма глупост от моя страна да си внуша, че е влюбен в мен, а като разбрах, че съм негова жертва, да се чудя как да му го връщам.

 

Силви

 

 

Как да си направиш “вървежен” профил в интернет

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

2 коментара

  1. Helga says:

    Браво, напълно си го е заслужил.

  2. Йордан Хараланов says:

    Страхотно си го направила.Евака.Само така.Ще срещнеш истинската любов когато не очакваш.Но е много тъпо и подло което е направил с теб.По добре да бъде честен и да ти каже че не иска за сега нищо сериозно отколкото да те лъже и използва.Но мъже и жени всякакви. Животът продължава и само напред не съжалявай за нищо.Успех

Добавете коментар