Жената над 40 години става по-привлекателна!

Ти лайф за Лекува

Тя знае какво иска и как да го постигне без да попада в клопката на килограмите.

В забързаното ни ежедневие успяваме ли да обърнем достатъчно внимание на качественото хранене. Имаме ли време да приготвим истинска храна в стила на българската традиционна кухня или се увличаме, повече от необходимото, по западните диети. Трябва ли да подражаваме на американците, които са вманячени на тема здравословно хранене, но всички виждаме, че най-много затлъстели хора има в САЩ?

Забравете диетите и просто яжте храна! Достатъчно разнообразна и такава, от която се нуждае организмът ви. Така ще се чуствате жизнерадостна и млада. Необходимо е оптимално физическо натоварване, здравословно хранене и сън и, най-вече, преодоляване на стреса.

Когато откриете идеалната си биологична форма, насладете се на хубавото си тяло и намерете подходящата за вас козметика. Започнете от парфюма. Изберете аромат, който въздейства първосигнално и силно. Доверете се на усещането, което да изрази представата ви за красота. Да подсили самочувствието ви и да повдигне настроението ви.

Не се оставяйте на мрачни мисли, които ще вгорчат ежедневието ви. Ако имате тежък период, направете драстична промяна в прическата или в цвета на косата. Намерете време да посетите нови места и да се запознаете с нови хора. Просто седнете в парка и се заприказвайте с някой около вас. Обадете се на приятели, с които отдавна не сте се чували и споделете радостни моменти.

В никакъв случай не забравяйте, че се нуждаете от редовен секс. След 40 години нивото на естрогена започва да се понижава, а тестостеронът се покачва. Когато не правите редовно секс, придружен с оргазъм, естествено, започвате да губите свежестта и чара си. Ако сте задоволена по отношение на секса, вие ще излъчвате хубост и сексапил, ще се усмихвате и щастието ще бъде ваш спътник.

 

 

Смях и сълзи за здраве!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар