Защо мъжете лъжат жените си по време на шопинг?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
  • Оказва се, че да излезеш с половинката си на разходка по магазините, не е в твоя полза


Доста често жените си мислим, че ако вземем любимия мъж със себе си на шопинг, той ще ни ориентира най-добре коя дреха е подходяща за нас. О, каква заблуда! Ако и ти мислиш така – време е да осъзнаеш, че истината е съвсем друга. Мъжете признават, че лъжат партньорките си, кога­то те си купуват дре­хи, за да избегнат сълзливи препир­ни. Затова, ако следващия път той ти каже още в първия магазин: „Страхотна си, купувай тази рокля и да си ходим у дома!“, не му вярвай, или най-добре повече изобщо не го взимай със себе си.

Признато и дока­зано!

Две трети от участниците в изследване, посветено на темата, заявили, че опитват да избегнат взри­воопасната истина при въпрос на партньорката им от рода на: „Тази дреха не прави ли задните ми части прекалено големи?“. И докато повечето мъже, придружаващи половин­ките си по време на пазаруване, нямат проблеми с подобна малка лъжа, 70% от жените са убеде­ни, че любимият им каз­ва честното си мнение. Всъщност на него въоб­ще не му пука дали тази дреха действително ти седи добре, прави ли те по-слаба, и дали е твоят цвят! Единственото, за което си мисли, докато те съветва да си купиш първото, с което си се показала от пробната, е: „Боже, няма ли да свърши този ад и най- сетне да се прибера, за да си изгледам мача?!“. Тъжно, но факт! А само като си представиш колко енергия и мисъл влагаш ти, когато го съ­ветваш дали да си купи нещо, или не… И как си склонна да обикаляш с часове, само и само, за да подбереш най- хубавите дрехи за него. В повечето случаи, той дори не присъства, а ти кръстосваш сама магази­ните и търсиш това, ко­ето ще му подхожда най-добре, за­щото идеално знаеш какво му отива. Ужас! Ако се припо­знаваш в тези думи, даваме ти един съвет – не се впрягай толкова, защото вече си наясно, че в повечето случаи на него му е все тая.

 

Замисли се – и с теб ли е така?

Изследване на компа­ния за онлайн продаж­би на дрехи показало още, че всяка жена притежава дрехи, които не й стоят добре, на средна стойност 260 лв. То установило още, че една десета от мъжете се страхуват, че скандал в магазина в събота ще предизвика такава врява, че целият уик­енд ще бъде съсипан и затова нямат нищо против жените им да пазаруват в интернет. Едва ли обаче се до­сещат, че трябва да изпитват притеснение, че по този начин не само уикендът, но и банковата им сметка съвсем скоро може да се окаже съсипана!

 

ФАКТ:

Доказано е, че 82 % от жените по-скоро биха искали да узнаят истината, преди да се отправят към касата с дрехи, които не им стоят добре, пише сп. „Блясък”.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар