5 трика да пребориш ревността

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
  • Как до се справиш с натрапчивото чувство, че той ти изневерява?

Ето няколко начина, които ще ти помогнат да елиминираш болезненото усещане, че не си единствената жена в живота на любимия!

  1. Проверка

Разбира се, първото, което трябва да напра­виш, е да подложиш избраника си на обстойна проверка – къде ходи, какво прави и с кого го прави, а също така и склонен ли е принципно към изневери. Така, след като си напълно наясно с него, ще разбереш дали изобщо си струва да се захващаш.

  1. Чести срещи

И ако все пак си ре­шила, че това е човекът за теб, но непрестанно те гложди ревността – съ­ветваме те да зачестиш срещите ви. Прекарвайте повече време заедно! Така ще се чувстваш по-спокойна и ще знаеш, че в по-голямата част от де­нонощието, той е отдаден само на теб.

  1. По-висока самооценка

Ако се улавяш, че ревността ти вече мина­ва всякакви граници, а в действителност половин­ката ти не ти дава пово­ди за притеснение – зна­чи проблемът е в теб и можеш да се справиш с него, само ако започнеш да си вярваш повече! Изглежда, че самата ти си в постоянен стрес, че другите мацки са по-готини от теб и това те кара да мислиш, че той би се захласнал по всяка срещ­ната на улицата. Бъди по-самоуверена!

  1. Бъди малко по-широко скроена

Излизай, забавлявай се, давай го малко по- небрежно! Представи си само как ти си стоиш у вас и рониш сълзи, за­щото си си въобразила, че любимият е с друга, докато в действител­ност, в този момент той обръща четвърта бира и гледа мач с приятелите си…

  1. Постави се на негово място

Истината е, че рев­ността може да съсипе връзката ви – буквално! Затова, ако не искаш да изгубиш човека до себе си, просто се постави на негово място и се опитай да разбереш, колко е досадно някой непрестанно да се съм­нява в теб и да те кара да му даваш обяснения за всяко свое действие. Няма да ти бъде прият­но – нали!? – пита сп. „Блясък”.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар